TROTS!

TROTS! Dat is de beste verwoording waarmee wij onlangs onze nieuwste, unieke productiehal in gebruik hebben genomen.

Aflopende periode is er hard gewerkt aan doorontwikkeling van nog meer ‘perfectie’ in onze productie. Met een doordacht concept van meerdere ‘productie-flexplekken’ heeft HEMLOCK nu een hypermoderne productieomgeving, waarin project-gerelateerde meubelmakers op de werkvloer qua werkplek ‘gebundeld’ kunnen worden. Daarmee kan er zo effectief mogelijk samengewerkt worden. Uniek in de huidige Nederlandse winkelinrichting, maatmeubelproductie en interieurbouw.

      

Deze gloednieuwe productiewerkplekken met ergonomische productiewerktafels zijn overzichtelijk gescheiden door onderdelenkasten en aangevuld met de beste gereedschappen en machines. Speciale ‘flexibele’, afsluitbare handgereedschap-kasten geven de mogelijkheid om in ‘no time’ het eigen gereedschap van de meubelmaker te wisselen, ideaal bij nieuwe samenstelling van projectteams. Het zijn daarmee ook gewilde werkplekken, om onze werknemers met plezier te laten werken.

      

Met enige weken geleden de kick-off van deze nieuwe productiehal, zijn er al verscheidene projecten gerealiseerd door ons huidig productieteam van 25 zeer enthousiaste meubelmakers. Door te blijven streven naar meer ‘perfectie’ in ons bedrijf, ons door te ontwikkelen, zijn wij in staat om met een ‘100% kwaliteitscontrole’ topproducten te kunnen leveren.

HEMLOCK GROUP