INNOVATIVE

Klant: KLM CROWN LOUNGE  |  Schiphol Airport

Speciaal voor businessclass reizigers die intercontinentaal reizen, bevindt zich tussen de E- en F-pier op Schiphol de nieuwe KLM CROWN LOUNGE. Ondanks dat er aan realisatie van het laatste deel nog gewerkt wordt, is de lounge al gedeeltelijk in gebruik. Na complete realisatie zal de lounge bijna twee keer zo groot als voorheen. De lounge heeft dan diverse faciliteiten onderverdeeld in zones om te ontspannen, te eten, te werken en exclusiever te loungen.

Deze nieuwe KLM lounge, bouwkundig ontworpen door BCN en interieur door Concrete, is door Schiphol en KLM gepresenteerd als ‘lounge van de toekomst’. Er zijn diverse nieuwe concepten voor eten en drinken, service van het loungepersoneel, logistiek, keukeninrichting en digitale innovaties doorgevoerd. Kunst en oude KLM-attributen vormen de decoratie van deze ruimte. Voor deze lounge heeft HEMLOCK het hoogstaande maatmeubilair doorontwikkeld, geëngineerd, geproduceerd en gemonteerd. Een complex, vakkundig en geavanceerd pakket teamwerk.

In diverse nationale en internationale (luchtvaart-) media zijn er artikelen over deze ICA Lounge gepubliceerd: o.a. op news.klm.com, luchtvaartnieuws.nl, zakenreis.nl en www.ausbt.com.au.

 

Laatste fase van de lounge is ook reeds gerealiseerd, zie projectpagina KLM CROWN LOUNGE